Om Chem-Tech

Hos oss kommer kunden først, og vi er levende opptatt av å yte vårt beste for at våre kunder skal oppnå ønsket resultat med et smil om munnen.

Hva gjør vi?

Siden oppstarten i 2013 har Chem-Tech bygget seg opp til å bli en ledende leverandør innenfor vaskekjemi, bilpleiemidler og bygging av vaskehaller. I dag er vi 7 ansatte som til sammen utgjør vårt engasjerte team. Hos Chem-Tech er det kunden som kommer først, og vi er levende opptatt av å yte vårt beste for at våre kunder skal oppnå ønsket resultat med et smil om munnen. Fornøyde kunder og kvalitetsprodukter er vår høyeste prioritet.


Chem-Tech prosjekterer, monterer og utfører service på teknisk utstyr til vaskehaller. Vi leverer løsninger til de fleste formål, alt fra små enkle anlegg til større avanserte anlegg. Sammen finner vi en løsning som passer deg og ditt behov, enten du har behov for stor, liten, kort eller lang hall. Vi har løsninger med fjernstyring, logging av bruk og flere betalingsløsninger. Chem-Tech AS lever og ånder for vaskehaller!

Vi leverer også høykvalitets vaskekjemi. Vi er så heldige å ha importen på flere anerkjente varemerker, i tillegg til at vi har utviklet vår egen serie. Alle våre varemerker er høykvalitetsmerker spesialisert på bilpleie. Alt vi selger er produkter vi har testet grundig på forhånd, for å forsikre oss om at vi er fornøyde med det vi selger. Vi selger ikke noe som vi ikke ville brukt selv! Vår egen serie testes og videreutvikles kontinuerlig i våre lokaler, slik at vi alltid forbedrer oss. Vi har gode og pålitelige samarbeidspartnere innenfor teknisk utstyr, kjemi og vask.

Chem-Tech er en trygg aktør med god økonomi -vi har alltid alt på lager i våre store lokaler! Du kan også komme til oss for å handle i butikken vår, hvor vi hjelper deg med å finne de produktene du har behov for.

Totenvegen 437, 2850 Lena
Tlf. 981 26 000
post@chem-tech.no

Våre ansatte

Espen Østvold

Innehaver/Daglig Leder

981 26 000
espen@chem-tech.no

Tor Arne Lier

Driftsleder/Salg

402 10 600
tor.arne@chem-tech.no

Håvard Bekjorden

Administrasjon/Salg

904 18 666
haavard@chem-tech.no

Remi Skaugerud

Bilpleie/Salg/Montasje

400 57 007
remi@chem-tech.no

Marcus Fladvad

Service/Montasje

921 11 122
marcus@chem-tech.no

Eirik Vandli

Lager/Logistikk

406 10 111
ordre@chem-tech.no

Morten E. Holje

Lager/Logistikk/Produksjon

 

Samarbeidspartnere

Kontakt oss