Importør

Angelwax ™ er en liten gruppe industrikjemikere som har jobbet sammen i over 25 år i kjemibransjen. I løpet av de siste årene har de forsket, utviklet og designet en hel serie produkter for bilindustrien med resultater som bare kan beskrives som inspirerende. Basert i Skottland nær byen Glasgow, har Angelwax ™ et forsknings-, utviklings- og produksjonsanlegg der alle Angelwax-produktene blir produsert før de sendes over hele verden.

Angelwax ™ -produkter er laget i små partier for hånd og deretter strengt testet for å sikre at bare de beste produktene av den beste kvaliteten forlater lokalene våre for å pryde bilen din. 

Nanolex Car Care ble grunnlagt i Mandelbachtal, Tyskland, i 2007 med tanken om å produsere et bredt utvalg av bilpleieprodukter av enestående kvalitet, for både entusiaster og profesjonelle kunder, med verdensomspennende tilgjengelighet.

Vi tror på det å være en pålitelig kilde for innovative produkter og relatert kunnskap, og vi bestreber oss på å oppnå dette med konstant å forske, utvikle og optimalisere vår portefølje.

Alle Nanolex produkter er utviklet, testet og produsert i Tyskland i henhold til høyeste industristandarder.

 

 

 

Produsert og utviklet i Belgia, hjertet av Europa. Nerta er en ledende uavhengig produsent av profesjonelle rengjøringsprodukter. Nerta har bygget opp sitt rykte gjennom 45 år og utviklet og produserer rengjøringskjemikalier for bil-, lastebil og industrimarkedet som gir gode resultater. Nerta sine produkter er ikke begrenset til vaskeprodukter for bil og lastebil. Nerta har utviklet et stort produktsortiment av rengjøringskjemikalier og desinfeksjonsprodukter for mat- / hygienebransjen, landbruk og for forskjellige profesjonelle anvendelser.

Nerta sine produkter distribueres til over 60 land, hele verden over. Nerta opplever en enorm vekst i et marked med mange produsenter og leverandører. Vi i Chem-Tech AS er stolte over å ha Nerta i vår portefølje.