Om oss > Importør

Importør

Chem-Tech er så heldige å ha importen på flere anerkjente varemerker. Blant annet har vi de verdenskjente produktene til Angelwax fra Skottland, Korrek fra Finland og fra Tyskland de innovative produktene til Nanolex. 

Angelwax ™ er en liten gruppe industrikjemikere som har jobbet sammen i over 25 år i kjemibransjen.

I løpet av de siste årene har de forsket, utviklet og designet en hel serie produkter for bilindustrien med resultater som bare kan beskrives som inspirerende.

Basert i Skottland nær byen Glasgow, har Angelwax ™ et forsknings-, utviklings- og produksjonsanlegg der alle Angelwax-produktene blir produsert før de sendes over hele verden.

Angelwax ™ -produkter er laget i små partier for hånd og deretter strengt testet for å sikre at bare de beste produktene av den beste kvaliteten forlater lokalene våre for å pryde bilen din. 

Nanolex Car Care ble grunnlagt i Mandelbachtal, Tyskland, i 2007 med tanken om å produsere et bredt utvalg av bilpleieprodukter av enestående kvalitet, for både entusiaster og profesjonelle kunder, med verdensomspennende tilgjengelighet.

Vi tror på det å være en pålitelig kilde for innovative produkter og relatert kunnskap, og vi bestreber oss på å oppnå dette med konstant å forske, utvikle og optimalisere vår portefølje.

Alle Nanolex produkter er utviklet, testet og produsert i Tyskland i henhold til høyeste industristandarder.

 

 

Epoca S.p.A ble grunnlagt i Bassano Del Grappo, Italia, i 1968 med en ide om å kommersialisere hage- og husholdningsprodukter, som triggersprøyter, flasker, trykksprøyter mm.

Etterhvert ble det kjøpt inn de første blåse- og sprøytestøpemaskinener, råvarer av høy kvalitet og satt opp et produksjonsanlegg.

Epoca disponerer i dag et produksjons og lagerareal på nærmere 10.000m2, og produserer industrielle pumpekanner av meget høy kvalitet.Epoca S.p.A er fortsatt heleid av Borianifamiliien.

Hvert Epoca-produkt er designet, utviklet og produsert inhouse og er underlagt strenge kvalitetskrav.

Epoca distribueres globalt i mer enn 80 land.

Made In Italy

Korrek er Finlands mest kjente og populære bilpleieserie.

Merket ble etablert i 1963.

Alle Korrek produkter produseres ved Berner Ltd-fabrikkene i Heinävesi.

Innenlandsk produksjon og produktutvikling garanterer toppkvalitetsprodukter, som er utviklet for krevende nordiske forhold.

De siste produktene innen Korrek produktutvikling er basert på TFC™-teknologi, eller tynnfilms teknologi.

Beskyttelse av overflater på biler og båter er nå enkelt og raskt.

Kontakt oss