Vaskehall

Vi prosjekterer, monterer og utfører service. Vi er med deg hele veien, fra planlegging og kartlegging av behov til service og support.

Vi prosjekterer, monterer og utfører service. Stor hall, liten hall, kort hall eller lang hall? Vi finner en løsning sammen med deg som kunde. Hos Chem-Tech AS lever og ånder vi for vaskehaller, og leverer løsninger til de fleste formål. Alt fra små enkle anlegg til større avanserte anlegg.

Våre kunder er: 

  • Entusiaster med hjemmeanlegg
  • Bilbutikker med klargjøringsanlegg
  • Selvvaskeanlegg
  • Transportnæring
  • Entreprenører

Vi har løsninger med fjernstyring, betalingsløsninger og løsninger med logging av bruk.Prosessen

Går du/dere med tanker om å bygge vaskehall? Vi leverer alt fra A-Å. Det vil si at du trenger kun å ta kontakt med oss og ytre dine ønsker og behov - vi fikser resten! Hvordan foregår det?

1. Prosjektering

Vi utfordrer alltid kundene våre på behov, og kommer med innspill og veiledning på forskjellige løsninger som er mest optimalt for hver enkelt kunde. Etter en befaring av plassen/lokalene for å avdekke alle behov, er vi er åpne om hva som lønner seg, og vi har gjennom mange år bygget opp en solid kompetanse gjennom mange ulike erfaringer. Vi har gode meninger om hva som burde gå hvor,  og for eksempel hvordan det tekniske rommet skal plasseres i forhold til kundes løsning. Vi tilpasser og kartlegger - og setter liv til din ide. 

2. Montering

Vi driver ikke kun med import og salg, vi utfører også montering. Montering går over 2-5 dager, og vi monterer alt selv, med unntak av strøm og vann. Her kobler vi på og samhandler med både elektriker og rørlegger. Vi har egne montører i hele Norge, og har med alt av utstyr som vi trenger. Etter fullført montering testkjører vi selvsagt anlegget, samt gir kunden en innføring/kursing i bruk og vedlikehold.

3. Service og support

Vi bistår med service og support med veiledning hva gjelder alle deler av vaskehallen, samt alt av teknisk utstyr. Vi har muligheter til å fjernhjelpe via for eksempel telefon, men vi rykker også ut ved behov. Ta kontakt med oss, vi fikser resten. 

 

Sjekk også ut våre referanser!

Kontakt oss